RSS

24 October 2011

TENDINTE ASTROLOGICE LA NIVEL MONDIAL INCEPAND CU 2012 - PARTEA I

Dupa cum spuneam in partea a IV-a a seriei ANALIZA  ANILOR 2011, 2012, 2013 IN LUMINA NOILOR EVENMENTE, "Vor avea loc sapte careuri Uranus-Pluto in urmatorii ani: 24 iunie 2012 , 16 septembrie 2012, 21 mai 2013, 1 noiembrie 2013, 22 aprilie 2014, 15 decembrie 2014 si 17 martie 2015. " http://vorbalilianei.blogspot.com/2011/07/analiza-anilor-2011-2012-2013-in-lumina.html
Primele doua careuri din cele sapte vor avea loc in 2012. Aceast aspect planetar care scrie istoria  a inceput sa se formeze in 2010 si isi va exercita influenta pana in 2015. As spune ca, pentru viitorul istoric al omenirii, exista, in acest interval, doua posibilitati. Prima ar fi ca se pot produce modificari majore si catastrofice ale scoartei terestre si calamitati naturale care sa stearga de pe fata pamantului infrastructura industriala, economica si politica. Supravietuitorii vor fi nevoiti sa se multumeasca cu mijloace rudimentare de subzistenta. Intr-un astfel de scenariu  reconstruirea infrastructurii socio-industriale ar dura extrem de mult. O a doua posibilitate ar fi ca infrastructura sociala sa nu fie grav afectata iar actualele conflicte sociale, politice si economice sa conduca la un nou viitor al omenirii, fie prin renasterea creativitatii si libertatii si atunci am avea o epoca de aur in adevaratul sens, fie vom avea parte de cadere in abisul tiraniei globale. Doresc sa subliniez ca in acest articol analizez scenariul descris in cadrul celei de a doua posibilitati.  In urmatorii patru ani vor avea loc batalii decisive. Pana la finele anului 2015 se va fi scris destinul omenirii pe pamant, pentru multi ani ce vor sa vina. Cu alte cuvinte, pana atunci zarurile vor fi fost aruncate.

Cele doua luni ramase din anul 2011 si intervalul 2012 - 2015 reprezinta o perioada importanta in istorie in cadrul careia incep si se termina mai multe cicluri cosmice. Ca analogie, momentul de fata reprezinta lutul umed, moale. Cata vreme este umed si moale, poate fi modelat in diverse forme. Odata intarit, este greu, daca nu imposibil, sa ii mai schimbi forma. In aceasta scurta perioada exista mai multe variante de viitor pentru omenire pe pamant. Ne aflam in epicentrul luptei titanice dintre fortele binelui si ale raului. Ce se intampla in urmatorii patru ani determina directia civilizatiei omenesti in urmatoarele mii de ani!
Urmatorul interval de retrogradare a lui Marte este in fecioara. De regula Marte parcurge o zodie in 45 de zile (o luna si jumatate). Cand retrogradeaza, o data la doi ani, poate sta si 8 luni in aceeasi zodie. Marte intra in fecioara pe 12 noiembrie 2011 si in mers retrograd cand ajunge la la 23 de grade in fecioara pe 24 ianuarie 2012. In mers direct intra la 3 grade si 40 de minute in fecioara pe 16 aprilie 2012 si ajunge din nou la gradul 23 (gradul la care si-a inceput mersul retrograd) pe 20 iunie 2012. Paraseste zodia fecioarei pe 3 iulie 2012. Acest tranzit de opt luni al lui Marte prin zodia fecioarei aduce in prim plan conflicte si situatii extrem de periculoase legate de sanatatea populatiei si rezervele globale de hrana: vor fi introduse in mod fraudulos pe piata  arme biologice create in laboratoare de inginerie genetica - adevarate Auschwitz-uri moleculare - alimente modificate genetic, tot felul de otravuri si aditivi,  sub forma de vaccinuri, conservanti, coloranti, arome, indulcitori si sub pretextul protejarii surselor de apa impotriva infestarii cu bacterii. Aceste atrocitati constituie un atac biologic asupra naturii si omenirii. In cel mai nefericit caz, am putea avea de-a face cu o pandemie globala. Reducerea populatiei globului este unul dintre punctele de pe lista clicii elitiste.  Acest lucru a iesit prima data la lumina pe cand Saturn era in fecioara in opozitie cu Uranus in pesti; va amintiti in 2009 de propaganda  cu gripa porcina. Oamenii s-au dus "de buna voie"  sa se vaccineze.  Teama le-a fost inoculata si amplificata de ce au auzit la TV, ce au citit in ziare, statistici...isterie in masa...copii au fost vaccinati si ei obligati fiind de parintii deja convinsi...ingenios scenariu!  Dar daca acele vaccinuri au fost facute astfel incat beneficiarii sa se imbolnaveasca, in cursul vietii, de ceva ce poate fi tratat numai de medicina alopata? Stim prea bine in ce cursa este angajata industria farmaceutica si pana unde se intind tentaculele acestei caracatite. Va recomand in acest sens cartea dr. Gabor Lenkei, Sanatate cenzurata. Dar daca acele vaccinuri au fost facute astfel incat medicii sa aiba pacienti pe tot restul vietii? Aici e vorba tot de bani. Dar daca majoritatea bolilor noastre ne-au fost inoculate prin vaccinuri si intregul concept de tratament nu e altceva decat o sarada grotesca? Acest scenariu s-ar putea repeta odata cu retrogradarea lui Marte in fecioara.
Pe de alta parte, rata crescuta a somajului si conditiile necorespunzatoare de munca vor fi cauza unor tulburari si manifestari sociale care vor deranja clasa elitista. Vor creste exponential demonstratiile politice, miscarile de rezistenta si alte forme de rezistenta indreptate impotriva structurilor politico-economice. Nu vor mai iesi in strada sute sau mii: vor fi sute de mii si chiar milioane care vor cere sa li se faca dreptate. Marte in fecioara aduce in lumina miscari muncitoresti de amploare - atentie! - promotoare ale unor tactici militante si violente!
Exista posibilitatea unor revolte si in randurile armatei, fortate sa incalce legi, sa poarte razboaie pentru orgolii personale si sa suporte abuzuri. Daca un soldat lipseste nejustificat sau refuza sa execute ordine, suporta consecinte serioase. Dar daca o armata intreaga refuza sa execute ordine, cei de la putere sa se astepte sa suporte consecinte si mai serioase.
Vor fi greve generale, oamenii nu vor mai vrea sa plateasca impozite, vor avea loc miscari civile de proportii pe scara larga. Garantia reusitei va sta in numarul mare de participanti! De pe intreg globul. (Va urma)

0 comments: