RSS

23 November 2011

TENDINTE ASTROLOGICE LA NIVEL MONDIAL INCEPAND CU 2012 - PARTEA a IV-a

Al doilea careu exact dintre Uranus si Pluto are loc pe 19 septembrie 2012. Mercur in balanta va fi in opozitie cu acest careu intre 19 si 21 septembrie 2012. Vom auzi, prin intermediul mass-media,  lucruri socante privind abuzul de putere al guvernelor precum si demascarea minciunilor si dezinformarilor lansate de acestea. De asemenea se vor mediatiza procese importante in care sunt implicati oameni politici. In unele zone din lume exista posibilitatea intreruperii serviciilor de internet si telefonie.

Soarele se va afla in opozitie cu careul Uranus-Pluto intre 27 si 30 septembrie 2012. Vor cadea in dizgratie personalitati importante, pe care le va fi parasit norocul. Oamenii se vor rascula impotriva celor care fac nedreptati si abuz de putere.
Marte in capricorn face careu cu Uranus si conjunctie cu Pluto intre 20 si 30 noiembrie 2012. Aceste aspecte au un mare potential violent si distructiv. In aceasta perioada pot incepe razboaie civile sau revolutii serioase in mai multe locuri de pe planeta.  Ce am vazut pana acum, noiembrie 2011, au fost revolutii disparate, fara prea mare ecou la nivel global. Se va face uz de invazii militare pentru a distrage atentia oamenilor de la problemele de zi cu zi si a-i alia impotriva unui asa-zis dusman din exterior. De regula, guvernele care uzeaza de aceasta strategie se folosesc de evenimente violente orchestrate din umbra, sub pavilon fals, ca pretext pentru a provoca furia maselor si a incepe un razboi. Stratagema cu atacul sub pavilon fals a functionat bine in trecut insa, in epoca moderna cu acces la informatie, nu mai are acelasi efect: este repede deconspirata si risca sa nu aiba efectele scontate. Este posibil totusi sa se initieze pretinse atacuri teroriste pentru a motiva instaurarea legii martiale si anularea constitutiilor in multe tari.

Oprobriul public si sentimentul revolutionar vor predomina in aceasta perioada dand nastere la confruntari violente cu fortele militare si ale politiei. Zonele intens populate si orasele mari vor deveni scene de razboi, se vor intensifica faptele antisociale.  Oamenii vor fi adusi in pragul diperarii. In cel mai nefericit caz, vom avea parte de foamete si boli datorita lipsei de alimente, apa, combustibil, serviciilor de salubritate si serviciilor de telecomunicatii. Cei care locuiesc in orase si nu reusesc sa supravietuiasca ar trebui sa ia in calcul sa se mute la tara, unde hrana si mijloacele de subzistenta le-ar fi mai accesibile. Daca acest lucru nu se poate, ar fi bine sa se gandeasca la un loc in care sa mearga cu familia in caz de urgenta, pentru ca, in momentul in care in orase se instaureaza haosul (fapte antisociale, greve, legea martiala, lipsa de infrastructura) este greu -  daca nu imposibil - de supravietuit. Este important sa fie atenti la ce se intampla si sa ia masuri pana sa se instaleze haosul, sa isi faca rezerve de combustibil, hrana, medicamente si alte lucruri necesare supravietuirii in afara orasului. Multi care isi vor da seama ce urmeaza vor dori sa plece din tara natala. Aceasta este si nu este o strategie buna pentru ca tirania pusa la cale are caracter global. Deja observati ca sunt orchestrate incalcari ale drepturilor omului in toate tarile si zonele geografice ale lumii in acelasi timp. Plecarea din tara ar fi un salt din lac in put. Faptul ca poti relationa cu oamenii in limba natala in tara ta este un avantaj. Cand va pica euro nu vor mai fi cursuri de schimb favorabile astfel ca un strain intr-o alta tara va suferi aceleasi napaste economice ca si populatia locala, ba mai mult, va deveni indezirabil. Cine vrea totusi sa plece din tara natala totusi, sa se gandeasca de doua ori.

0 comments: