RSS

08 December 2011

APUNE SOARELE EUROPEIVoi intrerupe sirul analizei tendintelor astrologice la nivel mondial pe urmatorii ani pentru ca doresc sa comunic ceva important. Chiar in aceste momente, liderii Uniunii Europene participa la un summit in incercarea de a definitiva un plan de atac asupra crizei datoriilor din zona euro. Comisarul european pe probleme monetare spunea in 30 noiembrie : "Avem la dispozitie o perioada scurta de 10 zile in care trebuie sa finalizam planul de atac asupra crizei". Ei bine, in 10 zile de la 30 noiembrie, adica pe 10 decembrie (poimaine!)  este momentul exact cand Uranus intra in mers direct, dupa 5 luni de mers retrograd. In aceeasi zi se va produce si o eclipsa totala de Luna.

Uranus a transmis mesaje exacte anul acesta: in ultima zi petrecuta in pesti, 11 martie, s-a produs acel cumplit tsunami in Japonia. A doua zi, respectiv prima zi a lui Uranus in berbec, a explodat reactorul nuclear ca urmare a cutremurului care a produs tsunami. Uranus este legat de evenimente care se produc brusc si de cataclisme. Pestii semnifica oceanul, berbecul este primul semn de foc din zodiac. Simbolismul si sincronizarea evenimentelor s-au impletit suficient de bine pentru a demonstra ce poate astrologia!

Se pare ca Uranus este "vedeta" din nou, de data aceasta legat de criza datoriilor. Multi se asteapta ca Italia sa pice inainte de Craciun. 10 decembrie (poimaine!) este o data de importanta cruciala. Este sambata si bursele vor fi inchise: iata asadar momentul potrivit pentru a face un anunt fara ca bursele sa o ia razna imediat dupa aceea!

Este clar ca Germania si Franta au hotarat sa lase Italia sa isi ia destinul in propriile maini. Conducatorii acestor doua tari inca fac valuri in privinta integrarii europeene insa nu fac nicio miscare in aceasta directie ca sa salveze Italia. Va invit sa urmariti ce masuri se iau - sau nu - pentru ca astfel va iesi la iveala adevarul!

In aceasta zi este si eclipsa totala de luna, foarte aproape de Soarele Italiei. Se pare ca este un moment de rascruce pentru Italia. 

Daca Italia nu este salvata, bancile straine carora le datoreaza bani, vor pierde. Vom asista probabil la o noua criza bancara si la o alta recesiune. Dupa aceea va urma Spania si, posibil, Franta.
Observam o aliniere astrologica remarcabila in care Uranus intra in mers direct exact in ziua eclipsei totale de luna, eclipsa care aspecteaza indeaproape harta Italiei. Eclipsa va avea loc la apusul Soarelui si va marca apusul Europei si, de ce nu, apusul viziunii asupra  anilor  pe care i-a trait omenirea de la  al doilea razboi mondial incoace. Dupa cum spuneam si in octombrie 2010, "apun vremurile ultimilor ani din secolul 20 si primilor ani din secolul 21". (aici)Acesta ar putea fi momentul.

0 comments: