RSS

29 March 2011

ANALIZA ANILOR 2011, 2012, 2013 IN LUMINA NOILOR EVENMENTE - PARTEA I

Mi-am propus demult sa analizez postarile mele din ultimii 2 ani in lumina evenimentelor recent petrecute si sa vedem in ce masura am facut interpretari corecte. Iata ca a venit vremea.

In primul rand as dori sa vorbesc de Japonia. Spuneam anul trecut in mai, cand Uranus a intrat prima data in berbec inainte sa retrogradeze pana la 11 martie acest an: "Astrologii il asociaza pe Uranus cu evenimentele neprevazute, cu explozii si cutremure, cu rascoale si revolutii." "Cea mai mare ingrijorare a mea legata de intrarea lui Uranus in berbec este legata de telefonia mobila. Uranus guverneaza tehnologia dar si radiatiile – simbolic vorbind, Uranus este legat de uraniu! Berbecul guverneaza capul! Trecerea lui Uranus prin berbec poate aduce prima dovada ca utilizarea telefoanelor mobile poate cauza tumori ale creierului. Pana sa se depisteze cancerul in organism dureaza cativa ani. Sa nu uitam ca primele telefoane mobile au inceput sa functioneze in anii 90. Este adevarat, telefonul mobil ne poate salva viata, dar, pana in 2019, cand Uranus iese din berbec, ar fi bine sa ne asiguram ca dependenta de telefonul mobil nu are si efecte nedorite"

http://vorbalilianei.blogspot.com/2010/05/uranus-in-berbec-tehnologie-si_27.html

De cand cu nefericitul cutremur, am urmarit cu atentie tot felul de reportaje si interviuri cu specialisti in domeniul nuclear. Cel putin din punctul meu de vedere, acesta este cel mai mare dezastru ecologic din istorie. Chiar mai mare decat dezastrul produs de platforma British Petroleum in Golful Mexic.  Evident, si nivelul de radioactivitate de la Fukushima este mare. Pana acum au avut loc mai multe explozii de proportii la reactorul 6. Cea din 15 martie de la reactorul 3 a fost atat de puternica incat a aruncat in aer barele de combustibil  depozitate pe acoperisul reactorului. Reactorul 3 foloseste combustibil MOX , care este un amestec de uraniu si plutoniu si care reprezinta o combinatie mortala. (Sursa http://www.ziuaonline.ro/societate/japonia-reactorul-3-al-centralei-nucleare-fukushima-a-fost-avariat-riscul-de-accident-nuclear-marit-video.html). Inhalarea unei singure particule din acest amestec inseamna condamnarea la o moarte cumplita, cauzata de cancer. Barele de combustibil de aici nu sunt singura problema. La centrala nucleara mai sunt depozitate si alte sute de mii de astfel de bare de combustibil consumate care contin si ele cantitati mortale de uraniu si plutoniu. Barele consumate s-au depozitat in rezervoare deschise cu apa, montate pe acoperisul cladirilor reactoarelor, si, datorita exploziei, s-au imprastiat si au contaminat aerul, apa si solul.
In 1986 la Cernobil radiatiile inregistrate au fost de 400 de ori mai mari decat cele ale bombei atomice de la Hiroshima. Atunci radiatiile au inconjurat emisfera nordica de 4 ori pana ce nu au mai putut fi detectate. Se estimeaza ca in ultimii 25 de ani radiatiile de la Cernobil se fac vinovate de mai bine de un milion de decese din cauza cancerului, in principal in Europa. Cernobil e mic copil in comparatie cu catastrofa nucleara din Japonia. Se pare ca s-au spart doua baraje de protectie de la reactoare. Se fac eforturi sa se tina acoperite cu apa nu numai barelede combustibil din reactoare dar si cele consumate depozitate pe acoperisurile reactoarelor.  In cel mai nefericit caz, Japonia ar ramane o tara pustie si milioane de oameni ar muri de cancer. Un reactor nuclear scapat de sub control este o veritabila bomba atomica. Daca anul trecut in mai il asociam pe Uranus in berbec cu radiatiile la nivelul capului si cancerul la creier datorate telefonului mobil, realitatea este de fapt mult mai grava. Ma cutremur gandindu-ma ce ar putea insemna acest cosmar in contextul unor aspecte foarte violente care se anunta in aprilie: in prima saptamana se produce conjunctia exploziva Marte-Uranus, in a doua saptamana careul lui Marte cu Pluto si opozitia lui Marte cu Saturn la mijlocul lunii. Sa speram ca nu vor mai avea loc accidente si explozii nucleare desi dezastrele si ororile sunt departe de a se incheia. Iar omenirea se afla inca in pericol.

In partea a doua voi analiza tranzitele pe urmatoarele trei luni.

0 comments: