RSS

18 March 2011

DE LA CONFRATI ADUNATE...

"Astrologii studiaza mult timp pana inteleg astrologia la nivel profesionist. Investesc in cursuri, carti, soft-uri de astrologie, Notebook etc. Va intrebam pe dvs., stimati administratori ai marilor (presupuse mari website-uri dupa traficul de click-uri ) ce avantaj au astrologii in urma colaborarii? Le promiteti reclama in site-ul dvs?Nu este suficienta reclama. Un astrolog poate foarte simplu sa isi faca un site personal. Nu are nevoie sa lucreze voluntar doar pentru reclama. Un adevarat astrolog prefera sa fie platit pentru munca depusa.

Va oferim lista de preturi valabile pentru colaborari Online
Astrolog specialist in astrologie natala, karmica si previzionala Pretul 500-1000 Euro/luna
Astrolog specialist cu experienta in astrologie natala, karmica, vocationala, relationala(compatibilitati), medicala si previzionala . Se plateste anticipat astrologului, suma de 2000 Euro. (pretul v-a fi stabilit ulterior, in functie de timpul acordat analizei, sau pentru numarul toatal de analize /luna.)
Astrolog specialist cu experienta in realizarea horoscopului zilnic, saptamanal , lunar si anual + consultatii pentru useri astrologie natala/previzionala. Pret 5000 – 15000 Euro/luna
Astrolog specialist cu experienta in astrologie relationala pentru a realiza rubrica de analiza relationala si compatibilitati . Se plateste anticipat 3000 Euro,astrologului, la inceputul colaborari (pretul v-a fi stabilit ulterior, in functie de timpul acordat analizei, sau pentru numarul total de analize /luna)."
Sursa:
http://astreonline.wordpress.com/2010/07/02/oferta-de-colaborare-pentru-astrologi/

Ei?

0 comments: