RSS

18 March 2011

Muammar Gaddafi - Razboiul civil din Libia 2011

Liderul Gaddafi este in fruntea tarii de mai bine de 40 de ani. Este absolvent al colegiului militar libian si al Academiei Militare din Atena. In 1967, cand avea  27 de ani, a condus lovitura impotriva monarhiei din Libia si de atunci este conducatorul tarii. Nu am ora nasterii lui Gaddafi insa, aducand harta la gradul zero din berbec, am avut destule elemente pentru a-i descrie personalitatea, in mod deosebit apetenta sa pentru opresiune si cruzime. In primul rand, Soarele la nasterea lui se afla pe steaua Rigel din constelatia Orion.





Orion este vanatorul si confera o personalitate puternica, increzatoare in propriile forte dar si incapacitatea de a sustine un efort pe termen lung, aroganta si violenta, ca sa nu mai vorbim de perfidie! Steaua Rigel si Soarele ii confera curaj, insolenta, indisciplina, actiuni impulsive, varsare de sange, multi dusmani, avere si onoruri militare.
Soarele in conjucntie cu Rigel la nastere aduc nativului ascensiune rapida in viata datorita unei vointe puternice si a norocului care nu ii paraseste. De asemenea nativul se afla intr-o lupta permanenta pentru a-si pastra pozitia castigata iar lupta este din ce in ce mai vehementa. INSA acesti nativi pot avea parte de esecuri, de dezamagiri si de caderi din gratie daca nu sunt prudenti sau daca se arata slabi.
Soarele din harta lui Gaddafi este aspectat de opozitia Jupiter - Saturn, Jupiter in sextil cu Soarele si Saturn in trigon cu Soarele. Evident, nu are slabiciuni -  iar trigonul Saturn  - Soare arata ca nu ii lipseste prudenta. Totusi sextilul Jupiter-Soare ar putea conduce catre o intensificare a violentei si a crimelor si, de ce nu, a lipsei de prudenta. Jupiter in opozitie cu Saturn, asa cum am spus in alte postari, arata rasturnari de situatii la nivel  cultural, politic si economic in intreaga lume. Caracterul violent al lui Gaddafi se explica si prin pozitia lui Mercur pe steaua fixa Al Hecka, in coarnele taurului. Steaua este cunoscuta drept simbol al violentei masculine si, impreuna cu Mercur, confera un caracter intempestiv, egoist, avar dar mai inseamna si pierderea averii acumulate.
Marte este planeta razboiului si a violentei iar Gaddafi il are pe Marte pe steaua Procyon (sadism, folosirea fortei fizice, marire care se termina dezastruos, cruzime, violenta, scandal si defaimare, dizgratie si ruina) . Este interesant ca Gaddafi are in harta luna neagra foarte puternica, cu latura intunecata feminina intre Soare si Mercur. Luna neagra se afla si in conjunctie cu steaua amazoanelor, Bellatrix . Gaddafi are o garda de corp personala formata 40 de femei, selectate personal de el, toate virgine.
Eclipsa de luna din decembrie a avut loc pe Jupiterul lui Gaddafi si, in sine, pare favorabila. Insa atat Uranus si nodurile lunare sunt in careu cu Jupiterul sau natal in momentul de fata si asa vor fi vreme de cateva saptamani. Aici incepe caderea sa pentru ca Gaddafi il are pe Jupiter pe steaua fixa Menkalinan, care inseamna ruina, dizgratie, si adesea MOARTE VIOLENTA. 

0 comments: