RSS

30 March 2011

ANALIZA ANILOR 2011, 2012, 2013 IN LUMINA NOILOR EVENMENTE - PARTEA a II-a

In primul rand, Mercur se afla in berbec incepand cu 10 martie pana pe 16 mai 2011. Traverseaza semnul berbecului atat de lent deoarece si retrogradeaza in acest semn. In general, Mercur in berbec are tendinta sa ii faca pe oameni mai nerabdatori si certareti. Pe de alta parte confera si independenta in gandire, inventivitate, creativitate DAR si punerea in practica a ideilor.
Mercur retrograd incepand cu 30 martie va produce frustrari celor care vor sa isi duca planurile la indeplinire: oamenii care vor sa actioneze vor fi impiedicati si fortati sa isi faca alte planuri.
Intre 17 si 28 aprilie Mercur in berbec face opozitie cu Saturn in balanta: guvernele si institutiile
vor incerca sa ascunda adevarul privind accidentele nucleare tragice din Japonia mai ales daca este vorba de  procese si reactii in lant scapate de sub control. Opozitia lui Mercur cu Saturn va aduce intarzieri si frustrari multor oameni.  Va fi interesant de urmarit ce turnura vor lua lucrurile deoarece guvernul japonez si mass media pe care o controleaza vor incerca sa blocheze si sa cenzureze informatii importante privind consecintele dezastrului. Pe de alta parte populatia va fi din ce in ce mai indignata de incercarea guvernului, a mass media si chiar a sistemului juridic de a obstructiona aflarea adevarului . Va fi o perioada cu multe frustrari si deprimanta pentru multi oameni. Toti acesti factori vor contribui la o comunicare defectuasa si nepoliticoasa intre oameni si se va vedea ca rabdarea lor are limite. 
Uranus va sta in berbec urmatorii 7 ani. Soarele sta in berbec pana pe 20 aprilie, Marte de pe 2 aprilie pana pe 12 mai iar Venus din 21 aprilie pana pe 15 mai. Jupiter e in berbec din 23 ianuarie si paraseste acest semn pe 4 iunie. Avem asadar 6 planete care tranziteaza semnul berbecului intr-un interval relativ scurt de timp.
Energia complexa a acestui grup de planete (stelium) in berbec indica o perioada de schimbari extraordinare intr-un ritm rapid. Se pun lucrurile in miscare. Se "da drumul la caini". Vom fi martorii unor noi inceputuri: oamenii vor avea tendinta sa actioneze din proprie initiativa, se vor revolta inclusiv impotriva autoritatilor. Aceste revolte vor izbucni si in alte tari, nu vor ramane doar intre granitele tarilor din Orientul Mijlociu. Echinoctiul de primavara (20 martie) a fost la distanta de jumatate de grad de Uranus si a adus inceputul unui nou ciclu de schimbari revolutionare. Marte, guvernatorul berbecului, intra in berbec pe 2 aprilie si face conjunctie cu Uranus. Este cea mai exploziva si incendiara combinatie, as putea spune ca este echivalentul astrologic al nitroglicerinei! De exemplu, atacul cu bomba atomica de la Hiroshima a avut loc in perioada unei conjunctii Marte-Uranus. Asadar perioada va fi caracterizata de foc, explozii, eruptii vulcanice, accidente industriale, acte de terorism, revolte si confruntari militare etc. Pana pe 11 aprilie Marte face careu cu Pluto asa ca situatia va continua si in a doua saptamana din aprilie. In vara, careul lui Uranus in berbec cu Pluto in capricorn mai are un grad pana sa devina exact si va intensifica  - la nivel mondial - confruntarile dintre oameni si clasele politice iresponsabile si corupte. Primul careu din seria Uranus-Pluto devine exact pe 24 iunie 2012. Pana atunci se va globaliza lupta impotriva elitei politice si a oligarhiilor  financiare incheindu-se in 2015. Desigur, oamenii de rand vor avea de suferit nu numai de pe urma acestei lupte ci si de pe urma calamitarilor naturale (cutremurul si tsunami din Japonia de exemplu). Pe masura ce ne apropiem de perioada de activitate solara maxima din 2012 ne asteptam la si mai multe schimbari anormale ale vremii, ale climei, la cutremure si eruptii vulanice. Aceste manifestari sunt influentate de Soare si de ciclurile solare. Se intensifica aparitia petelor si a exploziilor solare, a ejectiilor de masa coronala dupa aproape 5 ani de inactivitate. Calamitatile naturale se vor manifesta cu o magnitudine  fara precedent. Ne putem astepta la veri cu temperaturi extrem de ridicate plus cresterea temperaturii la nivel global.
Initiativele constructive se vor face simtite in prima jumatate a lunii mai ca urmare a conjunctiei lui Marte cu Jupiter la sfarsitul lui aprilie si a triplei conjunctii Mercur-Venus-Jupiter in berbec in a doua saptamana a lunii mai. Incepand cu jumatatea lunii mai si in prima saptamana din iunie influentele planetare se modifica deoarece patru planete intra in taur. Marte intra pe 12 mai urmat de Mercur si  Venus pe 16, si Jupiter pe 5 iunie. Se va simti o orientare catre lucruri mai practice, catre folosirea mai eficienta a resurselor.

Update din 28.09.2011:

O explozie solară s-a auzit la radio în toată lumea. Iată cum s-a produs acest fenomen!
O pată solară a produs mai multe explozii și a aruncat în spațiu mai multe particule și jeturi de materie, scrie space.com.
Pata solară, numită de cercetători 1302, a fost una dintre cele mai active regiuni de pe Soare îm ultimele șase zile.
Una dintre aceste explozii, produsă acum trei zile, a fost recepționată de undele radio din întreaga lume.

Sursa: http://www.adevarul.ro/life/viata/web-VIDEO_O_explozie_solara_s-a_auzit_la_radio_din_toata_lumea-_Asculta_cum_s-a_auzit_acest_fenomen_0_562144100.html



Observatorul Dinamicii Solare al NASA a surprins câteva imagini și sunetul pe care l-a produs explozia.

0 comments: